Frigan – Våga lev på överflödet!

Friganer skrev och visade.

Skrivopeppen Äntligen Övervunnen 24 september 2010

Filed under: Frigan — Dumpstermorsan & Spanaren @ 13:03
Tags: , , , , ,

FRIGANBLOGGEN HAR FÅTT SPAM!! Usch på alla dessa journalister som kommenterar på bloggen och suger ut peppen ur oss skribenter, i alla fall oss två. Vi har nu tagit ett aktivt ställningstagande och valt att inte tillåta kommentarer på våra inlägg, detta med hopp om att journalister lämnar oss ifred! Gör gärna det samma du med nästa gång du skriver ett inlägg!

Som vi tidigare skrivit så matar vi många genom våra fångster! Vi har nu fått nattsällskap av en lokal pensionär (70+) som drygar ut sin dåliga pension med att leta mat om nätterna. Detta tycker vi är väldigt roligt och spännande! Hittills har han hittat kaviar och annans! Keep up the good work säger vi till 70+ grannen!

Vad har vi själva hittat på sistone då? Vi låter bilderna tala sitt tydliga språk:

Vi har införskaffat en hushållstork (även kallat svamptork, frukttork eller örttork) och i den torkar vi frukt vi hittar. Den torkade frukten blir supergod som tilltugg istället för godis samt att ha i filen/gröten på morgonen. Det har även blivit mycket svampplockning under hösten = mycket svamptorkning, det sparar mycket plats i frysen kan vi lova! Tips tips!

Vi hoppas på att se mer inlägg i bloggen framöver (förhoppningsvis med spärrad kommentarsfunktion)! Här hemma peppar och tjatar vi på varandra för att komma igång och skriva efter varje dyk = ca en gång i veckan.

Ha en superfin höst!

/ Dumpstermorsan & Spanaren

Annonser