Frigan – Våga lev på överflödet!

Friganer skrev och visade.

50 000 visningar på Frigan.se! 13 december 2010

Filed under: Övrigt — Frigankollektivet @ 13:43
Tags: ,

Sedan de första inläggen i mars 2009 här på Frigan.se har nu sidan visats 50 000 gånger, i genomsnitt runt 80 gånger per dag! Det känns väldigt kul att den har fortsatt att leva, att gamla skribenter ersatts med nya och att så många nya personer engagerat sig under resans gång. Tack alla för att ni bidragit till att göra att Frigan.se känts som en ljuspunkt i masskonsumtionens svarta hål!

Tyvärr fortsätter systemet som förut, och verkar nu dessutom gå på högvarv. Vi  shoppar oss ur krisen sägs det, och detta ska vi vara glada för. Den ekologiska krisen som döljer sig där bakom verkar dock alla försöka glömma, för inte ska vi väl shoppa oss ur den krisen också?

Det verkar vara upp till oss själva att försöka hitta och sprida den motivation, inspiration och positiva anda som behövs för att vända den negativa utveckling som går i tillväxtens och den ökade konsumtionens tecken. Upp till oss att ta in och visa upp den sanna krisen. Likt Wikileaks har vi med Internet möjligheten att ge folk den riktiga bilden, som går bortom alla politiska och ekonomiska intressen. Informationen om hur allt står till finns där, bara några knapptryck iväg. Nu ska vi bara våga göra något av den informationen, stå upp för den. Mot förändringen har vi ett internationellt maskineri vilkens propaganda säger att allt står rätt till, att tillväxten ökar och Sverige blomstrar. Det är svårt att låta bli att vilja tro dem, men tillsammans kan vi hitta en ny kraft, en ny väg som är så pass verklighetsförankrad och sann att den blir omöjlig att gå vilse på.

/yah, administratör på Frigan.se

 

One Response to “50 000 visningar på Frigan.se!”

  1. yeh Says:

    Fan vad ni är grymma! Skitbra sida som har inspirerat mig, fortsätt kämpa!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s