Frigan – Våga lev på överflödet!

Friganer skrev och visade.

Bästa fyndet 01 maj 2011

Filed under: Frigan Stockholm — dumpstergrrl @ 15:14
Tags:

Det var längesen jag blev riktigt glad över att hitta någonting och nu tror jag att jag dessutom har hittat det bästa fyndet någonsin, nämligen en kameramobil. Av utseendet att döma så är den helt ny, inga repor och alla funktioner verkar fungera bra. Som ny kostar den ca 900 kronor och verkar vara en ”nyhet” på marknaden. Den är visserligen ganska enkel, men långt mer avancerad än den jag redan har, eftersom den här har kamera, musik/videospelare, internet, 3G, MMS, Facebook-app, bluetooth, snabbmeddelandetjänst m.m. Jag har verkligen inte hängt med i tekniksvängen de senaste åren, minns inte ens hur många år sedan det var jag köpte en mobiltelefon, jag brukar ju använda mina tills de blir defekta. Den hittades tillsammans med en handsfree, laddare har jag redan. Lite synd att den blev slängd, varför slänga en helt ny mobiltelefon? Var den stulen eller hade personen skaffat en smartphone kanske? Jag hade ju turen att hitta den i alla fall så jag ska inte klaga! Nu kommer jag nog glädjas över det här i flera veckor framöver, åh vad roligt! :)

// Dumpster Grrl

Annonser
 

6 Responses to “Bästa fyndet”

 1. Dumpstermorsan & Spanaren Says:

  Grattis till det fina fyndet. Jag har oxå hittat rätt ny mobiltelefon i ett grovsoprum en gång, ihop med allt det andra i säcken kunde jag dra slutsatsen att personen hade flyttat & antagligen inte haft tid/ork att hitta nån ny ägare. Tror inte att det är alltför ovanligt.
  På återseende / Dumpstermorsan

  • Men hur svårt kan det va egentligen, bara lägga nånstans o skriva en lapp! Det gjorde jag med ett par basilikaväxter jag hade dumpstrat en gång, de var jättefina, jag skrev en lapp och ställde de i trapphuset, en glad granne skrev en tack-lapp tillbaka sen.

   • Dumpstermorsan & Spanaren Says:

    Mikael, ursäkta, men du läser som en kratta. Jag tycker det är skitäckligt med privata hushållssopor, kladdiga burkar, mensiga bindor, fimpar etc så jag rotar INTE i såna PÅSAR. En SÄCK i ett grovsoprum innehåller ytterst sällan såna privata hushållssopor. / Dumpstermorsan

   • mikael Says:

    Skönt att höra, läste faktiskt att det var en säck, har dock väldigt livlig fantasi, så man målade väl upp en bild framför sig där någon stod o rotade i en sopbinge med massa soppåsar, menade inget illa Dumpstermorsan, har bara läst för många gånger att känsliga papper som blivit slängda av privatpersoner o företag har hamnat i fel händer.

  • mikael Says:

   Grattis till fyndet själv har man både hittat en jättefin byrå o hantlar i grovsoprum, men har aldrig gått o kollat i privatpersoners soppåsar, nog mest pga. att man vet vad man själv slänger så det känns inte så fräscht,, men är lite nojig av naturen så bränner el. river sönder känsliga papper innan man slänger dom, men undrar om det är vanligt att folk på denna sida går o rotar i sådana soppåsar, såg att Dumpstermorsan gör det i alla fall.

 2. dumpstergrrl Says:

  Nä, jag kollar inte heller soppåsar. Den här mobilen låg helt öppet ovanpå en matta eller nåt. Kanske den som slängde den hade hoppats på att nån skulle ta den? Hehe! :)


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s