Frigan – Våga lev på överflödet!

Friganer skrev och visade.

Ny frigan på frigan.se 01 juni 2012

Filed under: Övrigt,Frigan — universitetsstudent @ 10:34

Nu kommer det att bli lite nya saker på frigan.se från oss. Som namnet antyder är vi universitetsstudenter som gillar att dumpstra. Vi dumpstar dock inte (ännu i alla fall) mat, utan vi dumpstrar prylar som vi hittar i återvinningshus och grovsoprum.

Vi har hållit på med detta i lite mer än ett halvår. Vi blir fortfarande förvånade över hur mycket användbart som slängs, men det känns bra att vi kan ta hand om saker som annars skulle blivit slängda. Det vi hittar tar vi och använder själva, eller ger bort till någon vi känner. Vissa saker har vi till och med kunnat sälja och tjänat pengar på, vilket känns ännu mer konstigt med tanke på var vi har hittat sakerna.

Här nedan kommer en bild jag tog lite snabbt på en handfull av alla saker vi har hittat under våren. Vi har hittat oändligt med fina kläder, så vi kommer inte behöva handla nya saker för en lång tid framåt. Vi har hittat högtalarsystem som kostar över 500kr nytt som fungerade toppen förutom att en sladd var lite glapp, vilket fixades på 10min. Sen har vi hittat massor, massor med mer saker, och en del av det vi hittar kommer att hamna här på frigan.se :)

Ett par jättefina Converse, en stekpanna från Jamie Oliver by Tefal, en helt ny cykelsadel och en bok.

Annonser
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s