Frigan – Våga lev på överflödet!

Friganer skrev och visade.

Nya Bloggare! 01 april 2013

Filed under: Frigan,Frigan Uppsala — saharatombraiders @ 16:41
Tags: , , , ,

 

 

 

 

Sahara Tomb Raiders är ett litet kollektiv på fyra pers som började dumpstra i vintras efter att ha inspirerats av den här bloggen. Och nu är vi här för att inspirera flera!

Om vi börjar från början så har vi vårt allra första dyk.

OmNom

7 kilo kassler, lite tärnad bacon, tre mögelostar och en massa paket kakor. Kasslern var fortfarande 4 dagar från sitt bäst-före och flera paket blev snart omvandlade till yakiniku medan resten hamnade i frysen. Baconen var utgången samma dag men var fortfarande bra nästa morgon så den avnjöts i form av en brittisk frukost för att fira vår fångst och kakorna försvann successivt under följande vecka.

 

För det mesta lever vi en vegetarisk livsstil, främst av miljömässiga och ekonomiska skäl, men frigankött välkomnas alltid till vår frys. Vi jobbar just nu på att lägga upp ett matförråd till sommaren då vi hört från ett par veterandumpstrare att den container vi oftast besöker inte går att dumpstra i under sommaren då den blir för mycket som en bastu.

Annonser
 

3 Responses to “Nya Bloggare!”

 1. Hanna Says:

  Hej! Jag bor i Uppsala, men har inte lyckats hitta något bra dumpstringsställe än. Skulle vara oändligt tacksam för tips från er…
  Har ingen bil, så jag undrar främst om ni vet någon container som finns ganska centralt?
  Kärlek och Fred!
  Hanna

 2. lindarosendal Says:

  Hej! Har börjat läsa runt om de här med dumpster diving å är helt fascinerad! Bor i Uppsala, har nu något tips på vart man kan testa? Är det olagligt? Gör man det på kvällen/natten? Tacksam för svar :)

 3. Alexander Says:

  Hej! Är du fortfarande aktiv i Uppsala? Jag tänkte börja dumpstra. Har cyklat runt på ganska många affärer i Uppsala, men hittar ingen dumpvänlig container då alla är ”inbyggda” i butiken, om du förstår vad jag menar.. Alternativt är det krosscontainrar.. Tips och hjälp vore toppen :)

  Tack,
  Alexander


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s