Tack bageriet för detta energitillskott. På pappret som låg ovanför stod det ”för kladdiga”. Haha. Som att kladdkaka kan vara för kladdig?? Stört gott och det fick åka in i frysen asap. Special occassions only.
pssst:
Vi är lite inaktiva på bloggen just nu men dumpstringen börjar bli mer igång. Under sommarmånaderna har det blivit mest blivit bröd då det är det smidigaste när det är så varmt. Nu blir det kyligare och containrarna blir kylskåp igen, dvs dumpstringsdags. Super!
Hej!! Är lite intresserad av dumpstring men hur gör man?? Jag hittar inga containrar (bor i innerstan,söder). Vill du tipsa om några bra platser? Tack!!
Hej! Jag heter Assan och håller på med en artikel om matsvinnet i Stockholm. Jag skulle vilja komma i kontakt med någon som ägnar sig åt det, och kan tänka sig ställa upp på en intervju. Vänligen kontakta mig på 0760148858, eller assanmanneh@gmail.com